2 Kasım 2008 Pazar

Azureus (Vuze) 3.0.4.0 for Windows




7.45 MB


Azureus türkçe destekli ve açık kaynak kodlu bir dosya paylaşım programıdır. Program ile Torent linklerini download edebilirsiniz. Kaynak sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir paylaşım programı. Dosya aldığınız kaynak hakkında ayrıntılı bilgileri görebilirsiniz. Bunların içinde ülkesi de var. Torrent uygulamaları içerisinde en çok tercih edileni Azureus dur.

Azureus is a Java based BitTorrent client that offers multiple torrent downloads, queuing/priority systems (on torrents and files), start/stop seeding options and instant access to numerous pieces of information about your torrents. It also features an embedded tracker that is easily set up and ready to use.
Azureus connects to the BitTorrent network. BitTorrent is a peer-to-peer protocol designed to transfer files. Users connect directly to send and receive portions of a file, while a central tracker coordinates the action of all peers and manages connections without knowledge of the contents of the files being distributed. With BitTorrent, users upload at the same time they download, so network bandwidth is managed as efficiently as possible. BitTorrent is designed to work better than other file-transfer protocols as the number of people interested in a certain file increases. Azureus support for 27 languages.



Azureus 3.0: Vuze

Ünlü BitTorrent istemcisi Azureus'un yeni sürümü, çokluortam dünyasına yasal yoldan dalmak için bire bir. Yeni görünümüyle Azureus Vuze karşınızda.
Aslında Vuze için Azureus geliştiricilerinin yeni bir iTunes yaratma girişimi diyebiliriz. Tabii burada temelde yine BitTorrent sistemi etkin şekilde çalışıyor. Ayrıca geri planda Azureus yine çalışırken sadece üzerine bir arabirim giydirmesi yapılmış durumda.

Teknik Üzerinde Taktik
Yalnızca tek bir tuşa tıklayarak alışıldık Azureus arabirimine ulaşabildiğiniz Vuze'da, açılış sayfasında da indirilen ve gönderilen dosyaları görebiliyorsunuz. Ayrıca sayfanın sağında ise karşınıza en son dolaşıma çıkmış dosyalardan seçmeler de görüntüleniyor.

Azureus içerik ortaklarıyla beraber çalışmanın yanısıra kullanıcılara da Vuze üzerinden dosyaları (herhangi bir BitTorrent istemcisinde olduğu gibi) dağıtma imkanı veriyor. Tabii Vuze ile bu işi yaptığınızda, aramalarda çıkabiliyorsunuz. Ayrıca Azureus içerik ortaklarıyla beraber içerik kiralama ve satma konusunda da adımlar atmış durumda. Ayrıca Vuze sisteminde yeni nesil yüksek tanımlı internet yayıncılığına oldukça fazla atıf var.

Features of "Azureus":
* Multiple torrent downloads
* Upload and download speed limiting, both globally and per torrent
* Advanced seeding rules
* Adjustable disk cache
* Only uses one port for all the torrents
* UPnP sets the forward on your router
* Can use a proxy, for both tracker and peer communications
* Fast resume
* Can set a default download dir and move completed files
* Can import torrents automatically from a set dir
* Highly customizable interface
* IRC plugin included for quick help
* Embedded tracker, host your own torrents, automate your shares (periodic scanning of a dir)...
* Distributed Hash Table: host on it a completely decentralised torrent and/or benefit from it when the tracker is offline.

Many useful plugins are available:
* Auto-adjustment of your upload and download speeds according to your network charge with Autospeed
* Auto-download torrents with RSS Feed Scanner
* Schedule upload and download speed limits with Speed Scheduler
* Receive a mail when a download finishes with Status Mailer
* Add numerous info on torrents (Extra seeding columns, Country Locator)
* Remote control Azureus through the Swing Web Interface or the HTML Web Interface

Changes in Azureus 3.0.4.0 | 2007.12.06:
FEATURE: Core | Reconnect to peers after unexpected disconnect / recover stats of recently disconnected peers [Parg,The 8472]
FEATURE: Core | Global download speed limit can also limit the number of outgoing requests, this should improve TCP performance [The 8472]
-does not work with auto-speed since an explicit download speed-limit must be set
-downloads from as few peers as possible when the global limit is reached
-prioritizes downloads which are on the head of the queue
FEATURE: Core | IP binding now provides primitive round-robin load balancing for users with multiple internet connections; accepts interface names and IPv6 binding (if supported on the platform) [The 8472]
FEATURE: Core | Embed ChangeLog.txt in release jar [Nolar]
FEATURE: UI | Column menu option to automatically put contents of cell into the tooltip [amc1]
FEATURE: UI | Piece distribution view is now also available as a peer subview [The 8472]
FEATURE: UI | Added 'time remaining' column to peers view [Parg]
FEATURE: UI | Added option to suppress file download dialog [khai]
FEATURE: UI | Various progress reports have been unified; main status bar can display progress for certain processes now [khai]
FEATURE: Plug | Plugins can now change the color of rows [amc1]
FEATURE: Plug | Plugins can add configuration colour parameters [amc1]

CHANGE: Core | Attempt to re-open a file when access fails to try and recover from a transient error [Parg]
CHANGE: Core | Auto speed default is now the new 'beta' (v2) algorithm [ranul]
CHANGE: Core | Revised piece picking code to deal better with some edge cases and snubbed peers [The 8472]
CHANGE: Core | Share Ratio/min Seeds ignore rule now applies even when no tracker scrape is available [The 8472]
CHANGE: UI | Added private torrent indicator to the general tab [The 8472]
CHANGE: UI | Logging Consoles now have regex-based filters [The 8472]
CHANGE: UI | Tweaked table views to use a bit less memory and run better when items are being quickly removed/added [TuxPaper]

BUGFIX: UI | Don't hang UI redraw if file access is slow [Parg]
BUGFIX: UI | Fixed inconsistencies in the Torrent Open Dialog related to renaming and retargeting files and directories [The 8472]



Screenshots:


Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 750x622 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın


Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 750x622 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın


Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 750x622 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın


RarPass:forummax.info

Devamı

James Bond Quantum Of Solace (PS2)



Platform: PS2
Language: English
Region: PAL (SLES_553.45)
Genre: Shooter
Type: DVD
Format: ISO










James Bond Quantum Of Solace (PS2)
Devamı

Cardinal Of arc Of portable (PSP) 2008



Neverland Of card Of battles - port of the PS2- game by the name Of cardinal Of arc: The Of neverland Of card Of war, action of which occurs in the world, where the war between the people and the demons goes on not the first year. In the role of young lord on the name Of [galakhad] for player one must put an end to the bloody opposition. In comparison with the predecessor the PSP- version acquired by additional cat- scenes, the duration of game (without taking into account videotapes) increased one and a half times. Drawing and sound noticeably were improved, the regime of cooperative passage appeared.








Devamı

SWAT 4 Reloaded

SWAT 4 Reloaded


ESET NOD32 Smart Security 3.0.657 Business Edition




Genişletilmiş akıllı koruma diğer ortamlarda olduğu gibi ev ortamlarında zorunlu hale geldi.ESET Smart Security size ve ailenize önemli verilerinizi zararlı yazılımlardan ve hacker saldırlarından korumakta yardımcı olur. Çok düşük kaynak kullanımı ile neredeyse günümüzün tüm kişisel bilgisayarlarında genel sistem performansını neredeyse hiç etkilmeden maksimum güvenlik sağlar.

ESET Smart Security proaktif tespiti ve diğer gelişmiş teknolojiler kullanarak , viruslere, trojanlara, wormlara, adwarelere, spywarelere, phishing saldırılarına , rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma sunarak internetde rahatlıkla gezmenizi,oyunları ve çokluortam uygulamalarını çalıştırırken,arkadaşlarınıza e-posta gönderirken ve diğer işlemleri yaparken rahat bir şekilde çalışmanızı sağlar. Rahatlığınız için birden fazla bilgisayar için kullanıcı lisansını indirimli bir fiyata alabilirsiniz.

Anahtar Özellikler

Tam Entegre Koruma
ESET Smart Security Antivirus, Antispyware, Kişisel Güvenlik Duvarı,ve Antispam özellikleri ile kapsamlı bir koruma sunar.Tüm bu bileşenler üstün işlevsellik ve sinerji sağlamak için tamamen baştan ve tek bir paket olarak oluşturuldu. Bileşenlerin üst düzeyde entegrasyonu üstün koruma sağlarken,ürünün yüksek hızda ve üstün performans ile çalışmasını sağlar.

Akıllı Tespit
ESET, zararlı davranışları oldukça verimli bir şekilde tespit edebilen güvenlik tabanlı bir yapay zeka yapısı kullanmaktadır. ESET Smart Security,gelişmiş sezgisel tarama teknolojisiyle bilinmeyen tehditleri tespit ederken jenerik imzalar ve genetik teknoljisiyle bilinen tehditlerin farklı türevlerini tespit ederek öncelikle proaktif koruma üzerine odaklanmıştır. Bilgisayarlar virus salgınları ile imza güncellemeleri arasında internet tehditlerine çok açık bir durumda kalmaktadırlar.ThreatSense® teknolojimiz sayesinde bu tehditler minimize edilerek maksimum koruma sağlanır.

Çok Düşük Sistem Kaynağı Kullanımı
ESET Smart Security sistem şartlarıyla mükemmmel bir şekilde eşleşecek şekilde optimize edilmiştir.ESET pazardaki en düşük sistem kaynağı kullanımı ile en hızlı sistem başlangıcı ve performansı sunan bir çözüm olarak tasarlamıştır.

Antivirus & Antispyware Özellikleri

Geliştirilmiş Temizleme
Antivirus sistemi artık tespit ettiği zararlı kodları akıllı olarak kullanıcı aracılığı gerektirmeden temizleyip silebilecek.

Arkaplan Tarama Modu
Virus taraması, sistem performansını düşürmeden arkaplanda başlatılabilecek.

Daha Küçük Güncelleme Dosyaları
Temel optimizasyon süreçleri sonucunda güncelleme dosyaları 2.7 den bile daha küçük hale getirildi.Ayrıca güncelleme dosyalarının bozulmaya karşı koruması arttırıldı.

Yaygın E-posta İstemci Koruması
Artık gelen giden e-postaları sadece MS Outlook da değil, ek oalrak Outlook Exprees ve Windows Mail kullanarak da korunabilecek.

Farklı pek çok küçük değişiklik
Yüksek hız ve performans için dosya sistemine doğrudan erişim.Virüslü dosyalara erişimin bloklanması.Vista da dahil Windows Güvenlik Merkezi optimizasyonu.

Kişisel Güvenlik Duvarı Özellikleri

Ağın alt katmanlarıda iletişim taraması
Veri iletişim Katmanındaki(Data Link Layer) iletişim taraması ESET Personal Firewall’ın farklı bir yöntem ile tespit edemeyeceği saldırları tespit edebilmesini sağlar.

IPv6 Desteği
ESET Personal Firewall IPv6 adresleri görüntüleyebilir ve kullanıcılara bunların üzerinden kural oluşturabilmesine izin verir.

Çalıştırabilir Dosya İzleme
Virüs bulaşamasını engeleyebilmek için çalıştırılabilir dosyalardaki değişiklikler izlenir.İmzalı uygulamaların değişikliğine izin verilebilir.

HTTP ve POP3 ile entegre tarama
HTTP ve POP3 uygulamalar ile entegre dosy taraması.Bu şekilde kullanıcılar internet de gezerken ve e-postalarını indirirken koruma altında olacaklardır.

Saldırı Tespit Sistem
Ağ iletişim karakterini ve çeşitli saldırı tiplerini tanır. Bu saldırı otomatik olarak engellemek için seçenek sunar.

İnteraktif, Otomatik veya Politika tabanlı mod desteği
Kullanıcı güvenlik duvarı eylemlerini otomatik olarak çalıştırabilir veya kullanıcı interaktşf olarak kendi kurallarını oluşturabilir.Politika-tabanlı modda ise güvenlik duvarı kullanıcı veya ağ yöneticisi tarafından önceden tanımlanmış kurallara göre işlem yapar.

Windows Güvenlik Duvarının yerine geçer
Entegre Windows Güvenlik Duvarı’nın yerine geçer, Windows Güvenlik Merkezi ile etkileşime girerek kullanıcıyı güvenlik durumu ile ilgili bilgilendirir. ESS yüklenen sistemde windows güvenlik duvarı otomatik olarak kapatılır.

Antispam Özellikleri

Gelen E-posta Puanlama
Gelen bütün e-postalar 0 (a message is not spam) dan 100 (a message is spam) e kadar puanlanarak spam mail kutusuna ya da kullanıcı tarafından oluşturulan özel bir klasöre taşınabilir.Gelen e-postaların parallel taranması desteklenmektedir.

Çeşitli tarama teknikleri destekler
Bayesian analiz, Kural tabanlı tarama ve Global imza veritabanı kontrol.

E-posta istemcileriyle tam entegrasyon
Microsoft Outlook, Outlook Express ve Windows Mail istemcisi kullanıcıları için tam koruma sunar.

El ile spam tespit seçeneği
Bir e-postanın spam olup olmadığını kullanıcı kendisi programa söyleyebilir.

Sistem Gereksinimi
* İşlemci Mimarisi: i386 (Intel® 80386), amd64 (x86-64)
* İşletim Sistemleri: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista
* Bellek: 40 MB
* Gerekli disk alanı: 18 MB



Boyut | Size: 19,31MB


Devamı

Screenshot Master 1.9.0




Kolay bir şekilde ekran görüntüsü almak ve bilinen resim formatlarında bilgisayarınıza kaydetmeniz için kullanabileceğiniz bir program. Bu program “pritscreen” tuşundan 10 kat daha hızlı oluduğunu iddia ediyor.



Boyut | Size: 2897 KB

Devamı
 

Forummax - oyun - Program - Navigasyon - Toyo - site ekle - Genc Uydu - iyi siteler dizini